Binnen

Zonnebank

Je gezond voelen én er fit uitzien? Het kan!

Je gezond voelen én er fit uitzien? Het kan! Kruip onder de zonnebank in zwembad de Veldkamp en merk direct resultaat. Wetenschappelijk onderzoek beaamt dat een juiste dosis UV-licht goed is voor de gezondheid. Bovendien zorgen de UV-B stralen voor een extra aanmaak van serotonine in de hersenen, een stof die onder andere verantwoordelijk is voor de vlinders ervaren tijdens heftige verliefdheid. Zo bent u gezond bezig, voelt u u extra opgewekt én krijgt u een natuurlijke bruine tint. 

Voordelen
Bruinbakken kan op onze moderne zonnebank, welke opgesteld staat in een aparte ruimte. Ontspanning en ontsnapping zijn twee kernwoorden tegenwoordig, als resultaat van ons drukke leven en onze drang naar wat tijd voor onszelf. Een zonnebank is een prettig alternatief om je hoofd leeg te maken en allerlei zaken op zijn beloop te laten. Zonlicht is goed voor de mens. Je krijgt er energie van, je humeur knapt ervan op en je gaat er beter van uitzien. Bovendien ontspan je niet alleen, maar wordt je ook verantwoord en mooi egaal bruin. Door er goed uit te zien, voel je je beslist beter en kun je stress beter het hoofd bieden. 

Verder zitten er tal van gezonde voordelen aan een bezoek aan onze zonnebank. Zo maakt het lichaam onder invloed van de UV-B stralen extra vitamine D aan en is de straling ideaal voor het tegengaan van een jetlag, zult u merken dat rugklachten en spierpijn verminderen, zorgt het kunstmatige zonlicht voor een betere doorbloeding, gaat het andere ziekten tegen en vermindert het UV-licht uw cholesterolspiegel. Zo is er een scala voordelen aan ontspanning!

Voorwaarden
Voorafgaand aan het bezoek aan de zonnebank dien je bij de kassa een vragenlijst in te vullen. Hierna kun je muntjes kopen. Bij aankoop van de muntjes krijg je een UV-brilletje mee. Wij vragen je deze gelieve tijdens de sessie te gebruiken en na afloop weer af te geven aan de receptie. Het gebruik van de zonnebank is op eigen risico. 

Wat heb je nodig?

  • badkleding
  • handdoek
  • UV-brilletje

Tarieven

los ticket
3,10
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.