Nieuwe locatiemanager

Nieuws

Nieuwe locatiemanager

De Veldkamp_Shapes+Payoff.jpg

Danielle Koopman, nieuwe locatiemanager van ' de Veldkamp'

Beste bezoeker,

Graag stel ik me aan je voor als nieuwe locatiemanager bij Sportfondsen Oldebroek BV, zwembad ' de Veldkamp'.

Vanaf deze maand heb ik deze functie overgenomen van Willem Verwoerd.

Ik woon in Kampen en samen met mijn man hebben we drie kinderen.

Tot voorkort was ik locatiemanager in het Sportfondsenbad ' de Steur' in Kampen, waar ik met veel plezier heb gewerkt en waar ik fijn op terugkijk.

Nieuwe uitdaging

Bij Sportfondsen voel ik me als een vis in het water. Het Kamper zwembad ging per januari jl. over naar Optisport. De mogelijkheid om bij Sportfondsen te blijven en wel hier in Wezep, heb ik dan ook met beide handen aangegrepen.

Voor mij een nieuwe uitdaging, na ruim 17 jaar bij ' de Steur' gewerkt te hebben.

Intussen heb ik met de meeste collega's bij de Veldkamp kennis mogen maken en ben ik hartelijk ontvangen. Ook heb ik al een heel aantal zwemlesouders gesproken en hoop binnenkort ook kennis te maken met contactpersonen binnen de gemeente, verenigingen, buurtsportcoaches enz.

Samen dragen we bij aan een vitale gemeenschap. Met het team, de gemeente Oldebroek en verschillende maatschappelijke partners draag ik daar graag een steentje aan bij.

' Samenwerken is de springplank naar succes' !

Op dit moment zijn de mogelijkheden nog beperkt, maar neem gerust contact met me op wanneer je ideeën hebt, of als lokale partner de samenwerking met ons zou willen zoeken.

Graag tot ziens en en sportieve groet,

Danielle Koopman-Segveld

d.koopman@sportfondsen.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.