Binnen

Aquakids

Iedere woensdag verrassend uitdagend!

Aqua Kids

Vind je het leuk om te bewegen en actief bezig te zijn in het water? Dan is Aqua Kids iets voor jou!

Voordelen
Na het behalen van de zwemdiploma's is er vaak geen gelegenheid meer om in groepsverband te zwemmen. En dat is nu juist zo leuk. Tijdens de lessen van de Aqua Kids wordt er aandacht besteed aan de zwemtechniek, die je op deze manier bij kunt houden. Ook worden er allerlei andere activiteiten gedaan: Flipperen, tikspelen, snorkelen, estafettes, waterpolo etc. Van alles wat. En het is ook nog eens hartstikke gezellig!

Wat kun je verwachten?
De lessen worden gegeven in het diepe bad. Eerst wordt er even aandacht besteed aan de zwemtechniek, daarna volgen er verschillende activiteiten. Alles wordt letterlijk uit de kast gehaald om er een superles van te maken. Soms krijg je opdrachten die je alleen moet uitvoeren, soms moet je juist in groepsverband aan het werk. Kortom, een hele uitdagende les. Na afloop nog even lekker spelen? Dat kan! Na de les kun je nog de hele middag recreatief zwemmen.

Voorwaarden
Je moet in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A!

Voor deze activiteit kun je een los entreekaartje aanschaffen. Voordeliger is een 12 badenkaart. Deze kaart is 14 weken geldig. Mocht je je kaart niet op kunnen maken in deze periode, kun je de tegoeden in deze periode ook gebruiken om recreatief te komen zwemmen. In de weken dat wij de activiteit niet aanbieden, zoals de schoolvakanties, dan verlengen wij de geldigheid van de leskaart.

Wat heb je nodig?

  • zwemkleding
  • handdoek

Tarieven

los ticket
9,10
12 badenkaart (= 14 weken geldig vanaf aankoopdatum) *exclusief pas €7,90
91,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.