Binnen

Aquakids

Vind je het leuk om te bewegen en actief bezig te zijn in het water? Dan is Aqua Kids iets voor jou!

Aqua Kids

Vind je het leuk om te bewegen en actief bezig te zijn in het water? Dan is Aqua Kids iets voor jou!

Voordelen
Na het behalen van de zwemdiploma's is er vaak geen gelegenheid meer om in groepsverband te zwemmen. En dat is nu juist zo leuk. Tijdens de lessen van de Aqua Kids wordt er gelet op de techniek, die natuurlijk goed moet blijven. Maar ook worden er allerlei andere activiteiten gedaan: Flipperen, tikspelen, snorkelen, estafettes. Van alles wat. En het is ook nog eens hartstikke gezellig!

Wat kun je verwachten?
De lessen worden gegeven in het diepe bad. Eerst zwem je even een paar banen om de techniek niet te vergeten, daarna verschillende activiteiten. Alles wordt letterlijk uit de kast gehaald om er een supermiddag van te maken. Flexibeams, matten en banden, flippers en snorkels. Soms krijg je opdrachten die je alleen moet uitvoeren, soms moet je juist in groepsverband aan het werk. Kortom, een hele uitdagende les. Maar, na afloop is er voldoende tijd om heerlijk te spelen!

Voorwaarden
Je moet in het bezit zijn van het C-diploma. Ben je 7 jaar of ouder, dan voldoet een B-diploma.

Indien je structureel deel wilt nemen aan de Aqua Kids lessen, kun je een 10 lessenkaart aanschaffen. Deze kaart is 12 lesweken geldig. Mocht je je kaart niet op kunnen maken in deze periode, kun je de tegoeden in deze periode ook gebruiken om recreatief te komen zwemmen. Slechts bij ziekenhuisopname of langdurige ziekte zal het zwembad de geldigheidsduur aanpassen.

Wat heb je nodig?

  • zwemkleding
  • handdoek

Tarieven

los ticket
8,00
10 badenkaart
64,30
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.