Aquatech - Zwemtechniekles
Binnen

Aquatech - Zwemtechniekles

Aqua Tech is een activiteit, bedoeld voor sporters die een betere zwemconditie- en techniek ambiëren.

Aqua Tech - zwemtechniekles

Aqua Tech is een, door het zwembadteam ontwikkelde activiteit, bedoeld voor sporters die een betere zwemconditie- en techniek ambiëren. In het 25-meterbad worden door middel van verschillende zwemslagen techniek oefeningen gedaan, af en toe bijgestaan door hulpmaterialen. Voordeel van deze oefening is dat je bepaalt waar je op wilt trainen: wellicht wil je je focussen op het vergroten van de stuwkracht van de armen tijdens de borstcrawl of je ligging in het water tijdens de schoolslag. Geen probleem. De lesgever bekijkt samen met jou de mogelijkheden en stelt met jou een trainingsschema op.

Voordelen
Door het individuele karakter van de les, werk je aan hetgeen je verlangt. Een verbetering van de zwemtechniek zal zorgen voor een betere zwemconditie. Door de cooling down in het warme water van het recreatie bad ga je met een ontspannen gevoel weer naar huis: ontspanning door inspanning!

Wat kun je verwachten?
De les bestaat uit een warming-up, een techniek- en conditie deel en een cooling down en wordt gegeven in het diepe bad. Omdat aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel staat bij het zwembadpersoneel, worden de oefeningen individueel met jou uitgewerkt. Zo krijg je lessen op maat en werk je structureel aan datgeen wat jij belangrijk vindt. Na de les kun je bijkomen in het warme recreatie bad tijdens de cooling down; ontspannend en super voor de spieren!

Voorwaarden
Indien je structureel deel wilt nemen aan de Aqua Tech- zwemtechnieklessen, kun je i.p.v. een enkel entreekaartje, voordeliger een '12- badenkaart aquasport' aanschaffen. Deze kaart is 14 lesweken geldig.

De badenkaart aquasport geeft tevens toegang voor de andere aquasportactiviteiten.

Wat heb je nodig?

  • handdoek
  • zwemkleding
  • toegangspas

Tarieven

los ticket
9,10
12 badenkaart (= 14 weken geldig vanaf aankoopdatum)
91,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.