Binnen

Aquatech

Aqua Tech is een activiteit, bedoeld voor sporters die een betere zwemconditie ambiëren.

Aqua Tech

Aqua Tech is een, door het zwembadteam ontwikkelde activiteit, bedoeld voor sporters die een betere zwemconditie ambiëren. In het 25-meterbad worden door middel van verschillende zwemslagen techniek oefenigen gedaan, af en toe bijgestaan door hulpmaterialen. Voordeel van deze oefening is dat je bepaalt waar je op wilt trainen: wellicht wil je je focussen op het vergroten van de stuwkracht van de armen tijdens de borstcrawl of je ligging in het water tijdens de schoolslag. Geen probleem. De lesgever bekijkt samen met jou de mogelijkheden en stelt met jou een trainingsschema op.

Voordelen
Door het individuele karakter van de les, werk je aan hetgeen je verlangt. Een verbetering van de zwemtechniek zal zorgen voor een betere zwemconditie. Door de cooling down in het warme water van het recreatie bad ga je met een ontspannen gevoel weer naar huis: ontspanning door inspanning!

Wat kunt u verwachten?
De les bestaat uit een warming-up, een techniek- en conditie deel en een cooling down en wordt gegeven in het diepe bad. Omdat aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel staat bij het zwembadpersoneel, worden de oefeningen individueel met jou uitgewerkt. Zo krijg je lessen op maat en werk je structureel aan datgeen wat jij belangrijk vindt. Na de les kun je bijkomen in het warme recreatie bad tijdens de cooling down; ontspannend en super voor de spieren!

Voorwaarden
Indien je structureel deel wilt nemen aan de Aqua Tech lessen, kun je een 10 lessenkaart aanschaffen. Deze kaart is 12 lesweken geldig. Mocht je je kaart niet op kunnen maken in deze periode, kun je de tegoeden in deze periode ook gebruiken om recreatief te komen zwemmen. Slechts bij ziekenhuisopname of langdurige ziekte zal het zwembad de geldigheidsduur aanpassen.

Wat heb je nodig?

  • handdoek
  • zwemkleding
  • toegangspas

Tarieven

los ticket
8,00
10 badenkaart
64,30
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.