Binnen

Wellness

De sauna is niet alleen goed om lekker te ontspannen, maar draagt zeker ook bij aan je gezondheid.

Met ingang van maandag 21 februari kun je weer gebruik maken van de Sauna's en Stoombaden.

Finse sauna’s

Waarom is de sauna goed voor je gezondheid?

De sauna is niet alleen goed om lekker te ontspannen, maar draagt zeker ook bij aan je gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan je hart en bloedvaten, tijdens een sessie van 10 tot 20 minuten gaat je hartslag met 50 tot 70% omhoog. Hetzelfde resultaat als wanneer je een lichte work-out gedaan hebt. Naast een versnelling van je hartslag verwijden ook je bloedvaten waardoor je organen, weefsels en ook je huid beter doorbloedt worden. Dit zorgt onder andere voor een huid die sneller herstelt en beter gevoed wordt. Door de hitte van de sauna maakt je lichaam meer witte bloedcellen aan die ziekten kunnen bestrijden. De sauna is om die reden heel goed voor je afweersysteem.

Door een bezoekje aan de sauna zul je ook merken dat pijnklachten sneller over zullen zijn. Door de warmte herstellen vermoeide, verzuurde en vastzittende spieren sneller en gewrichten. En als laatste is het ook nog goed om de luchtwegen vrij te maken, de warmte maakt de slijmvliezen soepeler en vastzittend slijm los.

Op vrijdagmiddag is het zwembad niet open i.v.m. zwemles. Je kunt gebruik maken van de Wellness

voor alléén het Wellness tarief van € 5,40 vanaf 13.00 - 17.00 uur.

Op dinsdagmorgen en vrijdagmorgen hanteren wij een daltarief van € 3,80 vanaf 07:00 - 09:00 uur voor de Wellness, de entree voor het zwembad € 6,30 komt hier nog overheen.

Let op! Tijdens schoolvakanties kunnen de tijden afwijken.

Wat heb je nodig?

  • badkleding
  • handdoek

Tarieven

los ticket alleen geldig op datum van aankoop
5,40
12 badenkaart (= 14 weken geldig vanaf aankoopdatum)
64,80
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.