Zomerzwemlessen 2024

Bij uitstek de kans om sprongen te kunnen maken!

zwemles zomer

De laatste reguliere zwemlessen voor de zomervakantie vinden plaats op zaterdag 13 juli 2024. Daarna bieden wij gedurende de gehele zomervakantie geen reguliere zwemlessen aan.

Wat bieden we dan wel?!

Om het huidige niveau vast te kunnen houden dan wel sprongen vooruit te maken, bieden wij een tweetal opties aan.

  • Losse zwemlessen, per les te boeken
  • Een 3-daagse zomerlesweek. In 1 week kom je 3x 45 minuten zwemmen. Deze zwemlessen worden de gehele week door dezelfde instructeur gegeven.

Je kiest dus zelf je variant en de frequentie en boekt dit online in onze webshop. De reguliere zwemleskaart die je normaliter gebruikt voor de zwemlessen verlengen wij automatisch met 6 weken.

Na het inboeken van de zwemlessen ontvang je per mail een bevestiging. Let op dat je de lesdagen- en tijden direct voor jezelf noteert. Je treft deze namelijk niet aan in je bevestigingsmail.

Tip: plan niet direct al je lessen voor de gehele zomerperiode in omdat je kind mogelijk gedurende de komende weken een stap naar een volgend niveau kan maken.

Tarieven:

Losse zomerzwemles: € 14,50

3-daagse zomerlesweek: € 43,50

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.